U bevindt zich hier: HomeOver ons

Over ons

Wij bieden een zeer ruim assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines en borduurmachine software. Op borduurmachine en borduurmachine software gebied zijn wij zelfs één van de meest uitgebreide en best gespecialiseerde zaken van Nederland. Dit is één van de redenen dat onze klantenkring voor borduurmachines, borduurmachine software, naaimachines en lockmachines zich bevindt in heel Nederland, Duitsland en België. Uiteraard zijn wij hier zeer trots op!

Ons assortiment bestaat uit machines van de merken Anker, Bernina, Brother, Lewenstein, Janome, Husqvarna, Pfaff, Singer, Toyota. Daarnaast zijn wij ook dealer van de Brother Scan N Cut.

Professionele borduurmachines zoals de Brother PR 620, Brother PR 650, Brother PR 650E, Brother PR-655, Brother PR 1000 en Brother PR1000E. Daarnaast hebben wij in onze showroom de Janome MB4 en de industrie borduurmachine van Totoyta staan.

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in borduurmachines en borduurmachine software voor zowel hobby matig, professioneel en industrieel gebruik hebben wij een zeer veelzijdige klantenkring. Dit varieert van de hobby borduurder tot de borduurstudio’s en de grotere bedrijven die zich bezig houden met het borduren van bedrijfskleding en relatiegeschenken.

Wij zijn op borduurmachine gebied onder meer gespecialiseerd in de Toyota industrie borduurmachines en de Brother PR 650, pr 650E, PR655, PR1000 en de Brother PR 1000E professionele borduurmachine serie. Ook zijn wij gespecialiseerd in de Janome MB4 4 naalds borduurmachine. 

Wij beschikken uiteraard over een reparatie werkplaats waar alle merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines vakkundig door onze eigen technische dienst worden gerepareerd. Ook geven wij diverse cursussen en workshops voor de naaimachine, lockmachine, borduurmachine en de borduurmachine software. Deze cursussen en workshops worden door gediplomeerd personeel gegeven.

Daarnaast beschikken wij over een eigen borduurstudio waar (bedrijfs)kleding, relatiegeschenken etc. vakkundig worden geborduurd op de borduurmachine. Onze borduurmachine software specialist zorgt ervoor dat van uw (bedrijfs)logo een professioneel borduurpatroon wordt gemaakt. Daarna wordt uw logo op uw kleding geborduurd. Zo ziet uw (bedrijfs)kleding er altijd professioneel uit. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ons borduurwerk.

Voor vragen over naaimachines, lockmachines, borduurmachines, borduurmachine software en de Brother scan n cut, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze mooie en zeer ruime zaak in Appingedam in de provincie Groningen. Wij leveren overigens door heel Nederland!

Met vriendelijke groet,

Westerhuis Naaimachines