U bevindt zich hier: HomeNaaimachine

Naaimachine

Brother Innovis 100

Laat u verleiden door de talrijke functies en het gebruiksgemak van de Brother innov-is 100 om op eenvoudige en snelle manier uw naaiprojecten tot een goed einde te brengen.

Meer info

Brother Innovis 1100

De Brother Innov-is 1100 is een grote, krachtige naai- en quiltmachine, met een schat aan mogelijkheden.

Meer info

Brother Innovis 1300

De Brother Innov-is 1300 is een grote, krachtige naai- en quiltmachine met een ruime keuze uit steken en innovatieve functies. Voor hoogwaardig naaiwerk met professionele resultaten!

Meer info

Brother Innovis 15

De Brother Innovís 15 een perfecte naaimachine van een uitstekende kwaliteit! Bij ons laagste prijs!

Meer info

Brother Innovis 1800Q

De Brother Innovis NV1800Q voldoet met zijn gebruiksvriendelijke en indrukwekkende mogelijkheden aan alle wensen van naai- en quiltsters!

Meer info

Brother Innovis 27

Als naaien al langer een hobby van u is, dan is biedt de Special Edition Brother Innov-is 27SE de juiste mogelijkheden voor u.

Meer info

Brother Innovis F410

De Brother innov-is F410 is de perfecte naaimachine voor de beginnende en gevorderde naaister. Deze naaimachine beschikt over een groot steken aantal en vele handigheden die het voor u een feest maken om achter de naaimachine te kruipen.

Meer info

Brother Innov-is F420

De Brother innov-is F420 is de perfecte naaimachine voor de beginnende en gevorderde naaister. Deze naaimachine beschikt over een groot steken aantal en vele handigheden die het voor u een feest maken om achter de naaimachine te kruipen.

Meer info

Brother Innovis VQ2

De Brother Innovis VQ2 naaimachine van Brother biedt een indrukwekkende reeks mogelijkheden voor de meest veeleisende naaisters en quilters.

Meer info

Brother Little Angel KD144

De Brother Little Angel (KD144) is de ideale beginners naaimachine, voor jonge creatievelingen.

Meer info
  1 2 3 4 5