U bevindt zich hier: HomeCursus / workshops

Cursus / workshops

Bij Westerhuis Naaimachines kunt u terecht voor diverse cursussen en workshops.


Workshop kleding maken

Onze workshops kleding maken worden gegeven door een gediplomeerd coupeuse. Deze workshop waarbij u een kledingstuk voor u zelf of voor iemand anders maakt bestaat uit 2 of 3 lessen afhankelijk van wat er gemaakt wordt. 

 

Lockmachine cursus

Onze lockmachine cursus is ontzettend populair! De cursus is 2 x ruim 3 uur inclusief cursusmateriaal zoals stofjes, garen en een naslagwerk. U betaalt bij ons € 75,- als u de lockmachine bij ons heeft gekocht en € 150,- als u de lockmachine elders heeft gekocht. Wij werken bij Westerhuis Naaimachines met kleine groepjes van maximaal 2 cursisten per cursusleidster. Wij hebben 2 cursusleidsters dus u zit maximaal met maar 4 personen in een les waarvan er per cursusleidster 2 cursisten worden begeleid. U heeft bij Westerhuis Naaimachines dus bijna privé les! Dit in tegenstelling tot veel van onze collega's waar u met grote groepen van soms 6 tot 10 personen les krijgt van maar 1 cursusleidster! 

Naaimachine technieken en voeten cursus

Ook kunt u bij ons terecht voor een cursus naaimachine technieken waarin u leert omgaan met uw eigen naaimachine en een voetencursus waarin de diverse voeten van de naaimachines en / of lockmachines worden behandeld.  

Meiden naaicursus

Voor de jonge naaisters hebben wij de meiden naaicursus. Jonge dames van 6  t/m 12 jaar kunnen in groepsverband van maximaal 6 personen een meiden naaicursus volgen. Deze cursus is 2 x een middag van 14.30 tot 17.00 uur en kost, inclusief stof en andere materialen en natuurlijk drinken en wat lekkers, € 15,- per middag per persoon. We gaan in 2 middagen een project maken zoals bijvoorbeeld een kussen van diverse leuke lapjes stof naaien en deze daarna versieren met lintjes, pailletten etc. Of een leuke tas naaien en deze leuk versieren etc. Vaak borduren we ook nog de eigen naam op het zelf gemaakte project.

 

Borduurmachine software cursus

Onze borduurmachine specialist organiseert daarnaast, voor onze klanten, regelmatig privé workshops op het gebied van de borduurmachine software.   

Cursus voor de Hobby borduurmachine

Ook voor workshops en cursussen op het gebied van de hobby borduurmachines bent u bij Westerhuis Naaimachines aan het goede adres.  

Cursus voor professionele borduurmachine

Daarnaast geven wij ook cursus voor de professionele borduurmachines van Brother zoals de PR 655 en de Brother PR 1000e. Deze cursus wordt aan klanten van Westerhuis Naaimachines gegeven en u kunt daarvoor een afspraak maken met onze borduurmachine specialist.

Voor meer informatie over onze diverse cursussen en workshops kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0596-681430 of een email sturen via ons contactformulier.

Contactformulier

Naam * Woonplaats Telefoonnummer
Email *
Bericht


* Verplicht invullen