U bevindt zich hier: HomeBorduurstudio

Borduurstudio

Ons borduuratelier bevindt zich in onze ruime zaak aan de Dijkstraat 49 in Appingedam. Wij borduren met meerdere borduurmachines waaronder de Toyota industrie borduurmachine en de Brother PR600, de Brother PR620 de Brother PR650 e en de Brother PR 1000 e borduurmachine serie.

In onze borduurstudio kunt u terecht voor zowel particulier als bedrijfs borduurwerk. Wij hebben al vele bedrijven en verenigingen uit de regio Groningen, Drenthe en Friesland, en ver daarbuiten, in ons klanten bestand.

Bij particulier borduurwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan geboorte, huwelijks en verjaardagsgeschenken etc. Wij borduren daarnaast ook paardendekens en deur en / of auto matten. Uiteraard kunt u ook met uw eigen ideeën komen.

Wij verzorgen voor bedrijven en verenigingen, naast het borduren van logo’s, ook graag de (bedrijfs)kleding. Wij werken met kwalitatief goede materialen en stellen hoge eisen aan zowel het borduurwerk als aan het textiel waarop geborduurd gaat worden.

Vooraf wordt altijd, in overleg met u, een proef borduring van uw logo gemaakt. Na goedkeuring van uw logo borduren wij uw logo op door u zelf of door ons geleverd textiel. Borduren op uw eigen textiel gebeurt altijd op risico van de klant.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u bellen of langskomen in onze zaak.