U bevindt zich hier: HomeBorduurmachine professioneelBrother PR655

Brother PR655

De 1e stap naar uw eigen borduurstudio met de 

Brother PR655 borduurmachine

U wilt uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of starten? 

Wij nodigen u dan graag uit in onze showroom voor een vrijblijvend en uitgebreide demonstratie van de  professionele 6 naalds borduurmachine van Brother de PR655 borduurmachine met 6 naalden. 

Tijdens een demonstratie maken wij u een ZEER aantrekkelijke aanbieding!

De juiste borduurmachine en de juiste borduurmachine software

Ook demonstreren wij u tijdens een demonstratie van de borduurmachine graag goede borduurmachine software waarmee u in een paar muisklikken van een beeldbestand zoals JPEG, BMP, EPS etc. een kwalitatief hoogwaardig borduurpatroon kunt maken. Aangezien wij zelf ook een borduurstudio hebben weten wij waar wij over praten. Hieronder een paar voorbeelden van geborduurde bedrijfslogo's geborduurd door Borduurstudio Westerhuis. Wij gebruiken in onze eigen studio ook de Brother PR655 en de Brother PR1000E borduurmachines.

Onze aftersales

Na aanschaf, van de Brother PR 655 of de Brother PR1000E / PR1050 borduurmachine icm. professionele software, begeleiden wij onze klanten uitgebreid bij het gebruik van de machine en het ontwerpen van logo's etc. Onze borduurspecialist begeleid u zodanig dat u in no time zelf logo's kunt ontwerpen & borduren! Ook staat onze borduurspecialist voor u klaar om u te adviseren over de te gebruiken steunmaterialen en de juiste methodes om de diverse textielsoorten optimaal te kunnen borduren. Door onze jarenlange ervaring in de borduurwereld kunnen wij bestaande & startende borduurbedrijven uitgebreid adviseren. 

Folder Brother PR 655 

Video presentatie van de Brother PR655 meernaalds borduurmachine
 

Video galerij Brother PR655

Demonstratie bijwonen?

Wilt u een vrijblijvende demonstratie van de Brother PR655 of de PR1000e / PR 1050 borduurmachine bijwonen? Dat kan! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Contactformulier

Naam * Woonplaats Telefoonnummer
Email *
Bericht


* Verplicht invullen

Bij WESTERHUIS NAAIMACHINES bent u verzekerd van goede begeleiding en de beste service! Westerhuis Naaimachines is ook uw adres voor industrie borduurmachines!