U bevindt zich hier: HomeBorduurmachine professioneelBrother PR 670 E

Brother PR 670 E

DE 1e stap naar uw eigen borduurstudio met de 

Brother PR 670E borduurmachine

U wilt uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of opstarten? 

Neem contact met ons op voor een demonstratie. Tijdens deze demonstratie maken wij u een ZEER aantrekkelijke aanbieding!

Video galerij BROTHER PR 670 E

Ook demonstreren wij u tijdens een demonstratie van de borduurmachine graag goede borduurmachine software waarmee u in een paar muisklikken van een beeldbestand zoals JPEG, BMP, EPS etc. een kwalitatief hoogwaardig borduurpatroon kunt maken. Aangezien wij zelf ook een borduurstudio hebben weten wij waar wij over praten. Hieronder een paar voorbeelden van geborduurde bedrijfslogo's geborduurd door Borduurstudio Westerhuis. Wij gebruiken in onze eigen studio ook de Brother PR655 en de Brother PR1050X borduurmachines.

Aftersales

Na aanschaf, van de Brother PR 670E of de Brother PR1050 X borduurmachine icm. professionele software, begeleiden wij onze klanten uitgebreid bij het gebruik van de machine en het ontwerpen van logo's etc. Onze borduurspecialist begeleid u zodanig dat u in no time zelf logo's kunt ontwerpen & borduren! Ook staat onze borduurspecialist voor u klaar om u te adviseren over de te gebruiken steunmaterialen en de juiste methodes om de diverse textielsoorten optimaal te kunnen borduren. Door onze jarenlange ervaring in de borduurwereld kunnen wij bestaande & startende borduurbedrijven uitgebreid adviseren. 

Enkele voorbeelden van ons eigen borduurbedrijf: 

Demonstratie bijwonen?

Wilt u een demonstratie van de Brother PR655 de PR 670E of de PR 1050X borduurmachines bijwonen? Dat kan! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.